belle belge
Nieuwe Connector op Brussels Airport

Vorige week was ik te gast op Brussels Airport voor de opening van de nieuwe Connector. Het gebouw verbindt de vertrekhal met Pier A. In 2016 zal het ook reizigers met Pier B verbinden.
Onlosmakelijk verbonden met een vliegreis is het feit dat je vooraf gemoedelijk kan shoppen of iets kan drinken. Met zijn 6000 m2 aan bars, restaurants en winkels kan dat nog uitgebreider in de Connector. De Connector is breed, licht en luchtig en biedt een onovertroffen zicht op de tarmac. De Connector is uitgerust met hoogstaande concepten in fashion, beauty en food. Vooral het aspect food spreekt tot mijn verbeelding, uiteraard! Er is voor elk wat wils, van exclusieve restauratie tot Belgische specialiteiten (bier, wijn en chocolade) en kleine hapjes. Heb je zin in verse vis of sushi? Dan is Black Pearls the place to be.

Mij valt meteen op hoe vers alles bereid wordt. Liever stoofvlees met frietjes? Dan moet je bij Belgorama (self-service) zijn. Ben je meer te vinden voor patisserie of fingerfood? Vlij je dan neer bij Blend in Brussels. Je kan er genieten van fijn gebak van de toppatissier Debailleul. Voor de chocolade-adepts stelt The Belgian Chocolate House “de praline” voor. Hier worden ambachtelijke creaties verkocht van Neuhaus, Godiva en Corné Port-Royal.

Wist je trouwens dat op Brussels Airport het grootste volume chocolade ter wereld wordt verkocht? Om een idee te geven: 1,5 kg per minuut gaat over de toonbank. Voor mij geeft zo’n Connector vertrouwen in mijn vliegavontuur en kan ik mij in alle rust op de reis voorbereiden. Wanneer vertrekken we? (A+K)


Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!