Vandaag heb ik de noedels gebruikt die ik vorige week gekocht heb in de Sun Wah. Ik gebruik de laatste tijd liever (bio) kastanjechampigons. Ze zijn voller van smaak en steviger dan de witte Parijse champignons.

Voor 3 personen:

  • 150 g noedels
  • 1/2 groene en rode paprika
  • 125 g kastanjechampigons
  • 1 kipfilet
  • een handvol sojascheuten
  • een kopje erwten (diepvries)
  • 1/2 kopje mais uit blik
  • sojasaus
  • 1/4 bouillonblokje (kip)
  • peper en zout
  • maïsolie
  1. Snijd de kip in reepjes.
  2. Kuis de paprika’s en snijd eveneens in reepjes.
  3. Spoel de champignons heel even onder koud stromend water snijd in schijfjes
  4. Doe een scheutje olie in een pan en bak de kip.
  5. Kruid met peper en zout.
  6. Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
  7. Haal de kip uit de pan en bak er de paprika’s en champignons in.
  8. Voeg de doperwtjes, sojascheuten en mais toe en roerbak ze even mee.
  9. Breng op smaak met sojasaus en currypoeder.
  10. Verkruimel het bouillonblokje erover en giet er 1 dl water over.
  11. Laat even goed doorwarmen.
  12. Meng er de noedels onder.

Lekker met zoetzure saus.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!