Voor 2 à 3 personen:

  • 250 g noedels
  • 2 wortelen in fijne reepjes gesneden (julienne)
  • 1 ajuin (versnipperd)
  • 1 rode paprika in blokjes
  • 1 teentje look fijn gesneden
  • Een handvol quorn-stukjes
  • 1 koffielepel hot-chilisaus
  • ca. 4 eetlepels oestersaus
  • lichte sojasaus
  • 4 eieren
  • peper en zout
  • boter
  • arachideolie
  1. Kruid de eitjes met peper en zout en kluts ze met een klopper.
  2. Doe een klontje boter in een pan en bak een omelet. Laat afkoelen en snijd in stukjes.
  3. Kook de noedels zoals aangeven op de verpakking.
  4. Giet ze af en spoel ze met koud water. Meng er een scheutje arachideolie onder.
  5. Bak de groenten en de look even aan in een scheutje arachideolie.
  6. Haal ze uit de pan en zet even apart.
  7. Bak de quorn een 4-tal minuten in een scheutje arachideolie.
  8. Breng op smaak met een scheutje lichte sojasaus.
  9. Voeg de groenten toe.
  10. Meng er in porties de noedels onder en breng op smaak met de chili- en oestersaus.
  11. Meng er op het laatste de stukjes omelet onder.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!