Voor 2 à 3 personen:
- 250 g noedels
- 2 wortelen in fijne reepjes gesneden (julienne)
- 1 ajuin (versnipperd)
- 1 rode paprika in blokjes
- 1 teentje look fijn gesneden
- Een handvol quorn-stukjes
- 1 koffielepel hot-chilisaus
- ca. 4 eetlepels oestersaus
- lichte sojasaus
- 4 eieren
- peper en zout
- boter
- arachideolie
- Kruid de eitjes met peper en zout en kluts ze met een klopper.
- Doe een klontje boter in een pan en bak een omelet. Laat afkoelen en snijd in stukjes.
- Kook de noedels zoals aangeven op de verpakking.
- Giet ze af en spoel ze met koud water. Meng er een scheutje arachideolie onder.
- Bak de groenten en de look even aan in een scheutje arachideolie.
- Haal ze uit de pan en zet even apart.
- Bak de quorn een 4-tal minuten in een scheutje arachideolie.
- Breng op smaak met een scheutje lichte sojasaus.
- Voeg de groenten toe.
- Meng er in porties de noedels onder en breng op smaak met de chili- en oestersaus.
- Meng er op het laatste de stukjes omelet onder.