Normandische flensjes (12 stuks)

  • 160 g bloem
  • 1/2 l melk
  • 3 eieren
  • snuifje zout
  • appelen
  • boter
  1. Meng bloem, melk, zout en eieren met een garde tot een glad beslag.
  2. Schil een appel en snijd in 4 partjes.
  3. Snijd de appelpartjes in zeer dunne schijfjes.
  4. Laat een klontje boter smelten in een pan.
  5. Giet deeg in de pan en zet van het vuur.
  6. Druk een aantal partjes in het deeg.
  7. Zet de pan terug op het vuur en laat goudbruin bakken.
  8. Draai het flensje om. Dit gaat het beste door het flensje in de lucht om te draaien.
  9. Laat die kant ook goudbruin worden.
  10. Serveer bij voorkeur met poedersuiker.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!