Meng bloem, melk, zout en eieren met een garde tot een glad beslag.
Schil een appel en snijd in 4 partjes.
Snijd de appelpartjes in zeer dunne schijfjes.
Laat een klontje boter smelten in een pan.
Giet deeg in de pan en zet van het vuur.
Druk een aantal partjes in het deeg.
Zet de pan terug op het vuur en laat goudbruin bakken.
Draai het flensje om. Dit gaat het beste door het flensje in de lucht om te draaien.
Laat die kant ook goudbruin worden.
Serveer bij voorkeur met poedersuiker.
Mis onze nieuwsbrief niet!
Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!
U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!
Pin It on Pinterest
Delen
Deel dit recept (bericht) met je vrienden!
Delen
Deel dit bericht met je vrienden!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Ok