Je hoort het misschien in Keulen donderen wanneer we het hebben over Ghee boter. Maar deze zuivere vorm van geklaarde boter is aan een sterke opmars bezig. Nutridia heeft zijn eigen variant. Het goede eraan? Deze boter verbetert je spijsvertering, is een smaakbommetje en heeft een hogere verbrandingstemperatuur. Win win win!

Ghee boter is een hele zuivere vorm van geklaarde boter en bevat heel wat goede eigenschappen. Zo stimuleert deze variant een goede spijsvertering. De goede stoffen worden beter opgenomen in je lichaam en afvalstoffen worden afgevoerd. En dat dankzij de essentiële vetzuren omega 3, omega 9 en de vitamines A, D, E en K. Die zitten van nature al in het product en worden dus niet kunstmatig toegevoegd.

Verder kennen we allemaal de struggle van boter die in je pan snel zwart wordt. Ongezond! Maar met Ghee boter is dit probleem verleden tijd. Met een verbrandingspunt van maar liefst 250°C wordt boter laten aanbranden haast onmogelijk. Heel wat veiliger dus!

Dat gezonder bakken minder smaakvol is, is een fabeltje. Ghee boter heeft een rijke nootachtige smaak en laat ook de smaak van je producten tot zijn recht komen. Ideaal om eitjes, pannenkoeken, groentjes, vlees of vis mee te bereiden. Kortom, geschikt om alles in te bakken.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!