Raketijsje

Raketijsje

Vrijdag 24 maart is het exact 25 jaar geleden dat de eerste Belgische ruimtevaarder naar de ruimte ging. OLA wil deze bijzondere gebeurtenis vieren en lanceert daarom een speciale Belgische uitvoering van het bekende raketijsje. Binnenkort kan iedereen volop genieten van deze tricolore OLA Raket.

De Raket viert zijn verjaardag

De Raket is niet meer weg te denken als nostalgische dorstlesser tijdens hete zomers. Dit waterijsje uit de sixties viert inmiddels zijn 55ste verjaardag en is met zijn frambozen-, sinaasappel- en ananassmaak nog steeds de favoriet van groot en klein.

Een speciale Raket voor een speciale Belg

De 25e verjaardag van de 1e Belgische astronaut in de ruimte wou OLA niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Het merk is immers altijd al gepassioneerd geweest door ruimtevaart.  In 1962 – toen de ruimtevaart nog in haar kinderschoenen stond – lanceerde OLA  de ondertussen wereldberoemde Raket.
Daarom  zal het felgesmaakte waterijsje binnenkort verkrijgbaar zijn in de kleuren van de Belgische vlag: zwart (cola), geel (ananas) en rood (framboos). Een lekkere en speciale uitvoering van de Raket!
Deze unieke combinatie van smaken en kleuren was niet eenvoudig te creëren. Maar met veel passie heeft OLA de perfecte methode bedacht. Zo is de Raket nu het enige Belgische ijsje dat met een aangepast recept hulde brengt aan een groots moment uit de Belgische ruimtevaartgeschiedenis.

Lanceringsfeestjes in Kortrijk, Leuven en Luik

Op 24 maart bouwt OLA een lanceringsfeestje met gratis raketijsjes voor groot en klein in onder meer Kortrijk, Leuven en Luik. Feestje gemist? Geen paniek, vanaf mei is de speciale editie van de Raket verkrijgbaar bij Delhaize.

Aanbevolen verkoopprijs: 5,16 euro

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!