Nicolaas Klei schreef in 2001 zijn eerste Supermarktwijngids: een handige gids voor supermarktwijnen, die sindsdien jaarlijks verscheen.
Maar al gauw proefde hij ook de wijnen van de Hema, toen die van de natuurvoedingswinkels, en nog weer later die van Gall & Gall en Dirck III. Dit jaar fietste Nicolaas Klei op veler verzoek ook langs de wijnwinkelketens Grape District, Henri Bloem, De Gouden Ton en Les Généreux. Vandaar de nieuwe naam Omfietswijngids, want Nicolaas selecteert vanaf dit jaar alleen nog maar de wijnen die het omfietsen waard zijn. De Omfietswijngids voorkomt katers dus nu nog effectiever.  In de nieuwe, aantrekkelijke vormgeving zijn handige overzichten van de beste Omfietswijnen® opgenomen, waardoor niemand meer mis hoeft te grijpen.

Nicolaas Klei (1961) is Nederlands meest geliefde wijnschrijver. Wekelijks schrijft hij columns over wijn in AD en Elsevier. Naast elf edities van de Supermarktwijngids schreef hij de alom geprezen wijnencyclopedie Tot op de bodem en het praktische handboekje Van druif tot dronk

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!