Ik drink graag thee bij het ontbijt en ’s avonds bij het TV kijken. We hebben al verschillende waterkokers gehad. Regelmatig gingen deze stuk, braken af, verloren hun kleur of waren onpraktisch in gebruik. Daarom maakten we ons water de laatste tijd warm in een klassiek pannetje op het vuur: onhandig, snel koud,… Al bij al een rompslomp waarbij de zin naar thee al gauw verdween. Brood toasten doen we ook enorm graag! Makkelijk, snel en een perfecte manier om je oud brood verwerkt te krijgen. Hier hebben we al jaren een klassieke broodrooster voor maar deze heeft na 15 jaar dienst net de geest gegeven. We keken dan ook al eventjes uit naar een waardig alternatief voor beide. En dat hebben we gevonden ook! Recent schaften we de ontbijtset broodrooster en waterkoker van KitchenAid aan. Wat een gemak! Ok, je betaalt iets meer maar je krijgt er ook kwaliteit en design voor terug.

Kitchen Aid: even voorstellen

KitchenAid vindt zijn oorsprong in het ontwerp van Josephine Cochrane die in 1886 al het eerste patent op de huidige vaatwassers nam. In 1919 was het eerste ontwerp van de eiermixer de start van het huidige merk KitchenAid. Omdat dat het ook effectief was: “een uitstekende kitchen aid (keukenhulp)”. Meer ontwerpen van mixers en keukenrobots volgden, waarbij vanaf 1955 de opvallende kleuren van de ontwerpen, een sleutelkenmerk werd. Samenwerkingen met grote ontwerpers bleven voortgaan en de introductie in Europa was in 2007 een feit. In 2013 volgt de Artisan lijn met foodprocessor, waterkoker, broodrooster en draadloze mixer. Na een facelift van de grotere apparaten in 2015 is momenteel het merk al meer dan 100 jaar toonaangevend in zowel de professionele als de gewone keuken.

Broodrooster Artisan met 2 sleuven

Voor de broodrooster kiezen we de Artisan met 2 sleuven. Deze zorgt voor de ultieme roosterervaring: een automatische sensor laat automatisch alle soorten brood zakken en tilt het weer op als het de gewenste bruining heeft. Er zijn zeven soorten “goudbruin”, geteld door een LED-timer. Als je even weg moet, houdt de broodrooster je brood warm. Deze broodrooster heeft ook een sandwichrekje om zonder knoeien heerlijke croques te bereiden en een bagelfunctie voor perfecte bagels en broodjes. Is je broodje gebakken? Je hoeft niet naast de toaster te wachten. Een geluidje verwittigt je als je broodje klaar is. Gemakkelijk!

 

 

 

Waterkoker Artisan

Met de KitchenAid Artisan waterkoker kook je water op precies de juiste temperatuur. Je stelt de temperatuur gemakkelijk in tussen de 50 ℃ en 100 ℃. De waterkoker heeft een snelle kooktijd, zodat jij niet lang hoeft te wachten op jouw thee. Wanneer het geluidssignaal klinkt, weet je dat de waterkoker klaar is. De temperatuurmeter aan de voorkant van de waterkoker laat zien wat de temperatuur van het water is. Handig om te bepalen of het water nog warm genoeg is voor het zetten van een tweede of derde kop thee. Deze waterkoker heeft een dubbele wand waardoor het water langer warm blijft en de wand minder heet aanvoelt dan gemiddeld. De waterkoker heeft een inhoud van 1,5 l waardoor je gezin in één beurt van warme drank voorzien wordt. Het design is mooi rond en past perfect bij de broodrooster Artisan. Deze ontbijtset maakt een perfect geheel om je ochtend in stijl te starten.

Troeven KitchenAid

Ambachtelijke kwaliteit

Gezichtsvermogen en tastzin zijn de eerste zintuigen die een rol spelen bij de KitchenAid ervaring. Alle apparaten van KitchenAid zijn vervaardigd met fijn vakmanschap, duurzaamheid, gesofisticeerde materialen, stevigheid en nauwkeurige aandacht voor detail. Roestvrij staal bezorgt uw ogen en handen een gevoel van duurzaamheid en ongeëvenaarde kwaliteit. Al deze elementen worden harmonieus gecombineerd met nauwkeurige designdetails en zorg, zowel bij de grote als de kleine apparaten.

 

Iconisch design

Het hele assortiment kleine huishoudapparaten, grote apparaten en keukentoebehoren heeft zich altijd onderscheiden dankzij het tijdloze, aparte en krachtige design dat elke keuken karakter geeft. Het staat buiten kijf dat fijn vakmanschap, duurzaamheid, stevigheid, kwaliteitsmaterialen en een zorgvuldige aandacht voor detail altijd de basis vormen voor elk ontwerp.

Professionele prestaties

KitchenAid heeft bij het ontwikkelen van zijn producten altijd vertrouwd op de beroepswereld voor advies, inzichten en suggesties. Daarom en omwille van de kwalitatief hoogstaande productie is het merk zo uniek dat de producten uw culinaire passie met bewezen prestaties zullen aanwakkeren. Alle apparaten zijn geïnspireerd, ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met professionele chefs. De uitkomst van deze langdurige relatie is een assortiment producten waarvan de technologieën en materialen garant staan voor uitstekende professionele resultaten.

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!