Oppo wordt bereid met verse weidemelk, Virgine kokosolie en stevia in plaats van de gebruikelijke grote hoeveelheid suiker en room. Daarom is Oppo maar (maximaal) 43 calorieën per bolletje (430 calorieën per pot) en is het zelfs het eerste ijsmerk in Europa dat een EU health claim kreeg en dus ‘gezond’ genoemd mag worden. Verder draagt Oppo de Great Taste Award Gold Star voor de Salted Caramel, een bekroning van hun zoektocht naar de beste smaken.

Oppo Ice Cream is in België verkrijgbaar in drie smaken: Madagascan Vanilla, Colombian Chocolade & Hazelnut en Salted Caramel.  Het vanille-ijs bevat de wilde Afrikaanse baobab, een zoete vrucht van de eeuwenoude ‘boom des levens’. De chocolade variant is gemaakt met de Colombiaanse cacao ‘Fino de Aroma’, die bekend staat om zijn rijke nootachtige smaak. De held van het gezouten karamel ijs is lucuma, een Peruaanse vrucht met een natuurlijke karamelachtige smaak.

Na de lancering in Engeland, Ierland en Nederland is het populaire ijsmerk nu ook bij ons verkrijgbaar in de drie verschillende smaken. Je vindt Oppo vanaf nu in meer dan 130 Delhaize winkels.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!