ORGANICS by Red Bull.

ORGANICS by Red Bull brengt vier splinternieuwe softdrinks op de markt. Verfrissend nieuw en gemaakt van ingrediënten met een 100% natuurlijke oorsprong en water uit de Oostenrijkse en Zwitserse Alpen, geen energiedrankjes dus! ORGANICS by Red Bull brengt hiermee een volledig nieuw gamma producten op de markt in toevoeging op het reeds bestaande energy drinks. Geen energiedrank, maar lichtsprankelende bio-frisdranken met een eigen smaak gemaakt van ingrediënten met een 100% natuurlijke oorsprong. ORGANICS by Red Bull wil mensen aanspreken die organisch kwalitatieve producten hoog in het vaandel dragen en het merk Red Bull waarderen. Red Bull biedt op deze manier variatie op het bestaande aanbod Red Bull Energy Drinks. ORGANICS by Red Bull zijn bio-frisdranken van premiumkwaliteit en volledig vegan, gluten-, tarwe- en zuivelvrij. Natuurlijk lekker en ideaal wanneer je op zoek bent naar een verfrissende dorstlesser! De vier varianten dragen het bio-label omdat ze voldoen aan de EU Bio-reglementering en dus geen kunstmatige smaak- en kleurstoffen, noch kunstmatige bewaar- en toevoegingsmiddelen, zoals fosforzuur,

Simply Cola

ORGANICS Simply Cola is sterk & natuurlijk en heeft een unieke smaak en een sterk karakter dankzij de ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong (zoals extracten van kolanoten). ORGANICS Simply Cola bevat 32mg cafeïne, net zoals andere cola’s. ORGANICS Simply Cola is het enige drankje dat cafeïne bevat.

ORGANICS Tonic Water

ORGANICS Tonic Water is droog & natuurlijk en haalt zijn uitgesproken lichte smaak uit een perfect gebalanceerde mengeling van citroen en limoen. Zorgvuldig geselecteerde plantenextracten van natuurlijke oorsprong zorgen voor een bitterzoete toets. Tonic Water bevat quassia en cinchona (quinine), planten die dikwijls gebruikt worden voor een bittere smaak.

ORGANICS-by-Red-Bull
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!