Overwin je vliegangst

Nieuw boek helpt mensen van vliegangst af Uit onderzoeken blijkt dat vliegangst wereldwijd veel voorkomt, met percentages die inmiddels oplopen tot 40% van de bevolking. Om die angst te overwinnen biedt Corendon-piloot Kelly Otte een oplossing met zijn boek ‘Overwin je vliegangst en word ook een wereldreiziger’.Het boek staat vol praktische tips en is wetenschappelijk onderbouwd.

De toename van vliegangst is te verklaren

door recente ongelukken en de berichtgeving erover, met nu vers in het geheugen de Boeing 737-vliegramp in Indonesië. Na een ongeluk zijn er in de media schokkende beelden te zien, inclusief speculatieve animatiebeelden over de toedracht. Dat zorgt ervoor dat we een vertekend beeld krijgen van de risico’s van vliegen. Kelly Otte, piloot en gezagvoerder Boeing 737 en Airbus 320, bestrijdt al zes jaar succesvol dit vertekende beeld en helpt mensen van hun vliegangst af. Hij ontwikkelde in samenspraak met gespecialiseerde psychologen een methode, die hij al bij meer dan 1.000 Nederlanders heeft toegepast. Maar liefst 98% van zijn cursisten overwon hun vliegangst.

Boek vol praktische tips, wetenschappelijk onderbouwd

De methode vormt de basis van zijn nieuwe boek ‘Overwin je vliegangst en word ook een wereldreiziger’. Het boek staat vol praktische tips, anekdotes, weetjes en feitjes mét wetenschappelijke onderbouwing vanuit de psychologie. Otte geeft antwoord op de meest voorkomende vragen van mensen met vliegangst. Ook schrijft hij over de werking van het brein en wat vliegangst nu precies is. Een aanrader voor iedereen die weleens vliegt.

Van vliegangst naar wereldreiziger

 

Volgens piloot Kelly Otte heeft iedereen angst. Daar is niks mis mee want angst is een natuurlijke emotie. Het is een beschermingsmechanisme dat door de natuur aan de mens is meegegeven. De uitdaging voor iedereen is om met zijn vliegangst te leren omgaan. Op een manier die bij hem of haar past. Daar heb ik dit boek over geschreven.

Kelly Otte

Zes jaar geleden zijn wij begonnen met ons project ‘Onbezorgd Vliegen’ om Nederland vliegangstvrij te maken. Op 28 november zetten wij de volgende grote stap. Door onze methode als boek te presenteren, zullen mensen hun vliegangst nog makkelijker kunnen overwinnen.

Atilay Uslu

eigenaar, Corendon

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!