Voor 3 personen:

  • 250 g linguine of spaghetti
  • 75 g gemalen parmezaan
  • 75 g gemalen pecorino di roma
  • 3 eieren
  • 200 ml room
  • snuifje tijm
  • gedroogde tomaten met basilicum (verkrijgbaar in Colruyt)
  • 1 versnipperde ajuin
  • 1 teentje look
  • olijfolie
  1. Kook de pasta beetgaar en giet af.
  2. Stoof de ajuin met de look 5 minuten zonder kleuren in een scheutje olijfolie.
  3. Meng de eieren met de room, voeg de kazen toe en kruid met peper en zout.
  4. Snijd de gedroogde tomaten in kleinere stukjes, meng onder de ajuin en kruid met tijm.
  5. Meng het room- en ajuinmengsel onder de pasta en schep het in ovenschaal.
  6. Laat 20 minuten opwarmen in een oven van 200°C.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!