Voor 3 personen:

  • 400 g pasta (Fusilli)
  • 2 grote rode paprika’s
  • 150 g gekookte ham
  • 1 sjalot
  • 1 teentje knoflook
  • 200 ml room
  • 3 eetlepels geraspte oude italiaanse kaas + wat extra om erbij te serveren (Colruyt)
  • snuifje gedroogde dille
  1. Pel de parika’s.
  2. Snijd in reepjes
  3. Versnipper de sjalot, pel de look (hoef je niet te snijden).
  4. Fruit de look met de sjalot aan in een scheutje olijfolie.
  5. Voeg de paprikareepjes en de room toe.
  6. Hou er een paar opzij om te garneren.
  7. Kruid met wat zout.
  8. Giet er een 1/2 glas water bij en laat 20 minuten op een zacht vuur zachtjes pruttelen.
  9. Doe alles in een hoge beker.
  10. Voeg de kaas toe en mix fijn.
  11. Kruid met peper en zout en een snuifje dille.
  12. Snijd de ham in reepjes en voeg bij de saus.
  13. Kook de pasta beetgaar.
  14. Giet af en meng er de paprikasaus onder.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!