Een variant op de echte pesto.

Voor 3 personen:

  • 350 gr pasta naar keuze
  • 80 g cashewnoten
  • een bosje basilicum
  • ca. 50 g vers geraspte parmezaan
  • olijfolie
  • zout (iets minder dan een koffielepel)
  • 2 teentjes look (gepeld)
  • 250 g spekblokjes
  1. Rooster de cashewnoten  in een pan zonder vetstof (blijf bij de pan staan).
  2. Pluk de blaadjes van de basilicum en doe ze in een keukenmachine.
  3. Voeg de noten, parmezaan, look en zout toe.
  4. Mix een minuutje.
  5. Voeg in een straaltje olijfolie toe tot een smeuïge pesto. 
  6. Kook de pasta beetgaar.
  7. Bak ondertussen de spekjes knapperig.
  8. Giet de pasta af maar hou wat kookvocht bij.
  9. Meng nu de pesto en de spekjes onder de pasta en serveer onmiddellijk.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!