• 1 appel
  • 200 g hawaimix Colruyt
  • 60 g cashewnoten
  • 50 g gemolten boter
  • 50 g bruine suiker
  • enkele druppeltjes citroen en – amandelaroma
  • 150 g bloem
  • 90 g boter
  • 1 losgeklopt eitje
  • 3 g bakpoeder
  • 1 eetlepel citroensap
  • bakplaat voor 24 muffins
  • snuifje kaneel

  1. Doe de hawaimix en cashewnoten in een keukenrobot en maal grof.
  2. Schil de appel en rasp.
  3. Meng de gemalen hawaimix en cashewnoten met de appel, bruine suiker, kaneel, gesmolten boter en enkele druppeltjes citroen en – amandelaroma
  4. Zet een aantal uur in de koelkast.
  5. Zeef de bloem met het bakpoeder.
  6. Meng er de boter onder zodat je een kruimelig mengsel bekomt.
  7. Meng er het eitje en citroensap onder en kneed tot een mooi deeg.
  8. Wikkel in plastikfolie en laat een uurtje rusten in de koelkast.
  9. Rol het deeg uit tot op ca. 4 mm en steek er rondjes uit en beleg er de bakplaat mee.
  10. Vul met de vruchtenmix.
  11. Bak in oven van 180°C in ca 15 minuten.
  12. Laat afkoelen en bestrooi met poedersuiker.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!