Pavé à la Leffe

De rijke smaakbeleving van het Leffe bier heeft de kaasmeesters van Savencia geïnspireerd in hun zoektocht naar de ontwikkeling van een nieuwe authentieke kaas.

Het is een perfect huwelijk geworden tussen de kennis van de kaasmakerij en het vakmanschap van de meesterbrouwers van Leffe.

Hans De Praeter

Kaasmeester, Savencia

De Pavé à la Leffe was geboren als een abdijkaas met authentieke aroma’s en rijke en subtiele smaak. Pavé à la Leffe komt het best tot zijn recht grof in staafjes gesneden, geserveerd bij een Leffe biertje.

Pavé à la Leffe
Er zijn twee varianten van deze heerlijke abdijkaas, volgens twee recepten:

♦ De Pavé à la Leffe met Leffe Blond. Deze kaas heeft een lichte korst, een blond hart met de subtiele smaak van kruidnagel en een lichte toets van bitterheid van het Leffe Blond bier. Deze fijne kaas heeft gedurende vijf weken gerijpt in de rijpingskelder. Verkrijgbaar vanaf april 2016.
♦ De Pavé à la Leffe met Leffe Bruin. Deze kaas heeft een amberkleurige korst met een goudkleurig hart, geroosterde aroma’s en geraffineerde toetsen van karamel afkomstig van het Leffe Bruin bier. Deze belegen kaas heeft minstens 4 maanden gerijpt in de rijpingskelder en heeft daardoor een rijke en intense smaak. Beschikbaar vanaf eind 2016.

Pavé à la Leffe
Pavé à la Leffe
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!