Zonder schuldgevoel en op een verantwoordelijke manier meer en langer genieten van verrassende smaken breekt volgens de toonaangevende bartender Hannah van Ongevalle van The Pharmacy dit jaar helemaal door en zal in de zomerse maanden nog aan belang winnen. “De vraag naar een boeiende en verrassende drankbeleving geldt niet langer enkel voor cocktails. Ook drankjes zonder alcohol moeten spannende smaakervaringen opleveren. Maar tegelijk moeten ze ook gezond zijn. Het gearomatiseerde gamma PERRIER® is daarom een uitstekend gezond alternatief voor gesuikerde frisdranken en vruchtensappen,” aldus Hannah Van Ongevalle.

Zomerhit

De nieuwe PERRIER Mocktail Roze Pompelmoes is de ideale zomerse smaakmaker. Hannah van Ongevalle: “de subtiele smaak van Roze Pompelmoes in combinatie met de grote en mooi gelijkmatige bubbels is de kracht van PERRIER® Roze Pompelmoes. Het is verfrissend als drankje en het speelt perfect in op twee belangrijke zomerse smaaktrends: de Roze Pompelmoessmaak zelf en de combinatiemogelijkheden met verse kruiden en lokale producten zoals honing of siroop. Roze Pompelmoes gaat perfect samen met kruiden zoals rozemarijn, tijm en dille, maar ook met honing, agave- of vlierbloesemsiroop en rode vruchten. Zo kan je zelfs de kruiden die je gebruikt op een zomerse BBQ subtiel verwerken in een drankje met PERRIER® Roze Pompelmoes.”

Thuis shaken en genieten

Als cocktail of mocktail voor deze zomer kiest Hannah resoluut voor een mix van PERRIER® Roze Pompelmoes met de volgens haar nog altijd onderschatte mezcal, aangelengd met vers ananas- en citroensap en gekruid met kaneel. “Ook zonder mezcal is dit een zeer verfrissend drankje waarvan je extra lang kunt genieten. Je kunt beide drankjes gemakkelijk zelf thuis in een handomdraai shaken en er je vrienden en familie mee verrassen,” aldus Hannah van Ongevalle (zie recept onderaan).

PERRIER® Roze Pompelmoes is nu verkrijgbaar in 500ml PET-flessen in de supermarkt. Naast het Roze Pompelmoesaroma bestaat PERRIER® ook met Citroen-, Limoen-, Aardbei-, Citrus- en Watermeloensmaak.

 

“L’été Mexicain”

Hannah’s Cocktail op basis van PERRIER® Roze Pompelmoes & mezcal

Ingrediënten
  •  4 cl mezcal (Siete Misterios Mezcal)
  • 3 cl vers citroensap
  • 3 cl vers ananassap
  • 2 cl suikersiroop of honing of agavesiroop
  • 1 Kaneelstokje
  • 2 scheutjes angostura bitters
  • 5 cl PERRIER® Roze Pompelmoes
  • zeste van roze pompelmoes voor de extra geursensatie
  • ananasblad als versiering
  • rietje
Bereiding

Vul een groot longdrink- of wijnglas volledig met ijs (blokjes of geschaafd naar keuze).  Voeg er de mezcal, het citroensap, ananassap, siroop of honing aan toe, samen met het kaneelstokje en 2 scheutjes angostura bitters. Top de cocktail af met PERRIER® Roze Pompelmoes en meng de ingrediënten met een zachte roerbeweging waardoor het sprankelende verfrissende karakter van deze zomerse cocktail intact blijft. Werk af met zeste van roze pompelmoes, het ananasblad en een rietje.
Tip: je kunt de siroop of honing vooraf infuseren met het kaneelstokje waardoor de smaak nog intenser wordt.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!