Pesto met cashewnoten

“Als ik deze pesto maak, ruik ik Italië en waan me onmiddellijk met vakantie.
Kook 250 g pasta, giet af en meng deze pesto eronder… Lekker!”

  • 20 g basilicumblaadjes (2 potjes)
  • ca. 60 ml extra vierge olijfolie
  • 50 g cashewnoten
  • 30 g geraspte parmezaan
  • 1 teentje look (versnipperd)
  • zout (naar smaak)
  1. Rooster de cashewnoten in een pan (zonder vetstof).
  2. Doe al de ingrediënten in een keukenmachine of gebruik een staafmixer.
  3. Maal tot een homogene massa (maar niet te fijn).
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!