Ann Goetgebuer-Painblanc en zoon Maxim Painblanc, eigenaars van Philip’s Biscuits, zorgden recent voor een rebranding en uitbreiding van het bekende Belgische koekjeshuis. Het merk en de winkel in Antwerpen kregen een volledige makeover en ook een derde pand in Mechelen opende recent de deuren. Het merk blijft trouw aan haar waarden als traditie en kwaliteit maar voerde deze update door om zo een nog groter publiek aan te spreken.

Philip’s Biscuits, traditie en kwaliteit in één
Philip’s Biscuits is sinds jaar en dag een vaste waarde in Antwerpen voor al wie van dagverse, ambachtelijke koekjes houdt. Vanuit het bakatelier in Hemiksem wordt door een klein, toegewijd team van experten nog steeds op ambachtelijk wijze gebakken. Door de keuze voor kwaliteitsvolle, natuurlijke ingrediënten in combinatie met het vakmanschap van alle medewerkers, slaagt Philip’s Biscuits er telkens in om overheerlijke artisanale koekjes aan te bieden.

Een ondernemend duo met een hart voor ambacht en gezelligheid
Ann’s liefde voor een gezellige sfeer waarin genieten centraal staat en Maxim’s passie voor smaak creëren een complementair samenspel van pure verwennerij.

Maxim is de creatieveling binnen Philip’s Biscuits. Na zijn succesvolle opleiding aan Hotelschool Ter Duinen ging hij aan de slag bij verschillende topchefs wiens gedisciplineerde aanpak hij overnam. Samen met het bestaande team bakkers twee handen op één buik.

Maxim verfijnt ieder recept tot de beleving precies goed zit, want elke hap moet puur plezier bieden. Hij is constant op zoek naar vernieuwing en slaagt er zo in de toon te zetten in de koekjeswereld.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!