Utrecht, 17 juli 2012 – Douwe Egberts en Philips introduceren SENSEO® SARISTA en zetten opnieuw een innovatieve standaard die aansluit op de hedendaagse koffiecultuur. Met deze innovatie kunnen koffieliefhebbers genieten van de smaak van vers gemalen koffie, waarbij de verschillende bonenblends eenvoudig te verwisselen zijn per kopje of per kan. SENSEO® SARISTA is hiermee het meest veelzijdige koffiezetsysteem voor Nederlandse huishoudens door voordelen van het bestaande aanbod op vernieuwende wijze te combineren.


De SENSEO® SARISTA bean–funnels zijn speciaal ontworpen voor gebruik in het Philips SENSEO® SARISTA bean–funnel apparaat. De transparante SENSEO® SARISTA bean–funnel sluit de juiste hoeveelheid koffiebonen – voor 20 kopjes koffie – direct na het melangeren en branden in‚ waardoor de versheid en aroma’s bewaard blijven. Vervolgens is het mogelijk om kopje voor kopje of per kan te variëren met de selectie van zes kwalitatieve koffieboonblends die verschillen in kracht en intensiteit en allemaal op duurzame wijze geteeld zijn.

“Deze flexibiliteit in keuze is ongekend in de wereld van volautomatische koffiezetapparaten”‚ licht Julie Baker‚ general manager Douwe Egberts Retail Nederland toe. “70 procent van koffie minnend Nederland geeft de voorkeur aan grote koppen koffie boven kleine espresso shots en ze willen individueel kunnen variëren in smaak maar ook een groter gezelschap eenvoudig kunnen bedienen. SENSEO® SARISTA is een uitkomst voor alle koffieliefhebbers die charmes van vers gemalen bonenkoffie ontdekken‚ een koffiesegment dat snel aan populariteit wint”.

Apparaten
Philips zal twee SENSEO® SARISTA bean–funnel apparaten introduceren; de “Pearl White” en de “Deep Black”‚ waarbij de laatste een extra functie heeft om koffiesterkte aan te passen en standaard is voorzien van een bijpassende thermoskan. De Douwe Egberts SENSEO® SARISTA bean–funnel wordt bovenop het koffieapparaat geplaatst en kan met een handomdraai per kop gewisseld worden. Met één druk op de knop worden de koffiebonen gemaald en vers gezet. De SENSEO® SARISTA bean–funnels sluiten automatisch nadat ze verwijderd zijn. De resterende bonen kunnen daardoor lang bewaard blijven voor toekomstig‚ vers gebruik.

“Met SENSEO®koffiepadapparaten hebben wij een impactvolle impuls gegeven aan de Nederlandse koffiecultuur. Met deze veelzijdige innovatie ontginnen we wederom potentieel en creëren we een nieuw marktsegment”‚ aldus Etelka Ubbens‚ general manager Philips Consumer Lifestyle Benelux.

Verkrijgbaar
SENSEO® SARISTA is vanaf 1 oktober 2012 verkrijgbaar in supermarkten en electronica speciaalzaken door het hele land en via web shop www.douweegbertsshop.nlen www.philips.nl/shop.Voor de zes Douwe Egberts SENSEO® SARISTA bean–funnel melanges in de smaken: Mellow Flow‚ Bright Zing‚ Rich Reveal‚ Free from Cafeïne‚ Pure Explosion en Bold Burst‚ geldt een consumentenadviesprijs van € 4,79. Voor het SENSEO® SARISTA bean–funnel apparaat Pearl White is de adviesprijs € 249,00 en de Pearl Black (incl. bijpassende Deep Black themoskan)
€ 289,00. De Philips SENSEO® SARISTA thermoskan in Pearl White is los verkrijgbaar, adviesprijs € 39,00.           

  


Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!