Piet Huysentruyt mag momenteel dan wel hoge toppen scheren in Frankrijk met sterrenrestaurant Likoké, toch zit de immer sympathieke topchef nooit verlegen om een stunt. Momenteel broedt hij op de lancering van een nieuw culinair project, en daarvoor is hij op zoek naar maar liefst 150 proefpersonen die zich een avondje gratis willen laten verwennen.

Piet behaalde nog niet zo lang geleden een eerste Michelin-ster voor zijn restaurant Likoké in het Zuid-Franse Les Vans, maar dat betekent niet dat de succesvolle cuisinier zomaar op zijn lauweren rust. Voor een nieuw culinair project  is Piet op zoek naar 150 fijnproevers die niet bang zijn om nieuwe dingen te proeven en achteraf hun mening willen delen met Piet en zijn team. De precieze samenstelling van het menu zal Piet niet op voorhand meedelen maar het staat vast dat de gasten zich aan een culinaire rollercoaster mogen verwachten. Piet Huysentruyt: “Wanneer ik nieuwe plannen maak, ben ik daar elk moment van de dag mee bezig. Na een tijdje zit ik er té dicht op en daarom is het goed om ook de mening van enkele buitenstaanders te vragen. We zijn trouwens niet per se op zoek naar professionals of hobbykoks. We zoeken vooral mensen die houden van lekker eten en die openstaan voor een nieuwe culinaire ervaring.” Voor alle duidelijkheid: de proefpersonen hoeven niets te betalen voor het culinaire avondje!

Na het diner zullen de mensen hun mening kunnen delen met Piet en zijn team. “Op basis van de feedback van de mensen, zullen we het project nog kunnen bijschaven,” aldus Piet. “Maar ik ben er nu al van overtuigd dat het een zinnenprikkelend avondje zal worden.”

Het culinaire avontuur zal doorgaan op woensdag 3 december. De precieze locatie wordt nog even geheimgehouden. Die wordt meegedeeld nadat de kandidaat wordt weerhouden. Geïnteresseerden kunnen surfen naar www.pietzoekt.be en daar hun gegevens achterlaten. De geselecteerden worden snel gecontacteerd voor meer praktische info.

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!