Breng het vlees op smaak met currypoeder, zout, peper en een snuifje komijn.
Meng er een scheutje olijfolie onder en laat een uur op smaak komen in de koelkast.
Kuis de ijsbergsla en snijd in reepjes.
Verwijder het vruchtvlees van de tomaten en snijd in blokjes.
Meng de peterselie, look en de bieslook onder de mayonaise.
Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
Indien de saus te dik is voeg dan een klein beetje water toe.
Bak de kip in een scheutje olijfolie.
Snijd de pitabroodjes in, warm ze op en vul ze met de salade, tomaten en kip.
Serveer er de saus bij.
Mis onze nieuwsbrief niet!
Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!
U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!
Pin It on Pinterest
Delen
Deel dit recept (bericht) met je vrienden!
Delen
Deel dit bericht met je vrienden!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Ok