Ingrediënten
- 500 g penne (Soubry)
- 250 g ham (in blokjes)
- 1 rode paprika (in blokjes)
- 1 gele paprika (in blokjes)
- 2 stengels selder (in stukjes)
- ½ pepertje (zeer fijn gesneden)
- 1 teentje look (zeer fijn gesneden)
- 2 blikjes tomatenpuree
- 140 ml water
- 250 ml room
- olijfolie
- zout
- vers geraspte parmezaan
- Bak de paprika, look en selder aan in een scheutje olijfolie.
- Voeg de tomatenpuree en het water toe.
- Laat ca. 10 minuten zachtjes pruttelen onder deksel.
- Doe er de ham, het pepertje en de room bij.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Laat nog even koken.
- Kook de penne, zoals aangeven op de verpakking.
- Giet de pasta af en meng er de saus onder.
- Serveer met vers geraspte parmezaan.