3 x handvol pasta (macaroni, conchiglie, gnocchi…)
400 ml tomatenpassata
1 koffielepel hot chilisaus
1 liter water
olijfolie
Verhit een scheutje olijfolie in een kookpot en stoof er de ui en look in.
Giet er het blik gepelde tomaten en de chilisaus bij en laat 10 minuten pruttelen.
Voeg er het water, tomatenpuree, bouillonblokjes en suiker aan toe en laat 20 minuten koken.
Voeg er nu de tomatenpassata en de basilicum aan toe.
Mix de soep.
Kook de pasta in ruim water ‘al dente’.
Doe de pasta bij de soep.
Mis onze nieuwsbrief niet!
Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!
U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!
Pin It on Pinterest
Delen
Deel dit recept (bericht) met je vrienden!
Delen
Deel dit bericht met je vrienden!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Ok