Pizza- en taartdeeg zonder gluten

Pizza- en taartdeeg zonder gluten en lactose

Gezellig tafelen met vrienden en familie met een heerlijke en evenwichtige maaltijd op je bord. Bewust met eten omgaan en gezond koken is bijzonder hip en intussen voor velen een echte passie. ‘Genieten van de eenvoudige dingen’ heet dat bij Herta, dat al jarenlang een trouwe metgezel is in ons dagdagelijkse leven met handige en veelzijdige producten.

Daarom vindt u voortaan naast het klassieke roldeeg van Herta ook het gloednieuwe pizzadeeg en taartdeeg zonder gluten en lactose. Met evenveel smaak en ook even makkelijk om in een wip een overheerlijke, knapperige pizza of een verrukkelijke appeltaart mee uit de oven te toveren.

Bij deze gluten- en lactosevrije degen is het tarwemeel vervangen door maïszetmeel en de melk door plantaardige ingrediënten. Met de absolute garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid, want geregistreerd door de Britse wetenschappelijke vereniging Coeliac Society.

Dankzij Herta kunnen familieleden en vrienden op een gluten- en/of lactosevrij dieet voortaan heerlijk meesmullen zonder een extra zoektocht naar de juiste ingrediënten in verschillende winkels. Makkelijk en vooral o’ zo lekker!

Het ‘Pizzadeeg’ en ‘Taartdeeg’ zonder gluten en lactose van Herta: voor iedereen die van lekker eten houdt en voor iedereen die gluten en/of lactose liever vermijdt. Vanaf nu verkrijgbaar in de versafdeling van de supermarkt. Adviesprijs: € 3,49 voor het pizzadeeg en € 3,19 voor het taartdeeg.

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!