Enkele weken geleden opende in het Waasland Shopping Center ‘Planet Yoghurt’.
De kinderen wilden er al snel een kijkje nemen. Ze kenden het concept van één of ander Amerikaans feuilleton en waren er maar wat graag bij om de test te doen.
De winkel ziet er hip uit. Voor mij een totaal onbekend concept waar ik het “wauw”- effect niet echt van begrijp. De kinderen gaan bijna uit hun bol bij de aanblik van de toppings.
Doel: een bepaalde smaak frozen yoghurt uit de machine in een potje laten zakken (het drukken op de hendel is al de max) en pimpen met een topping naar keuze (fruit, chocolade, snoep,…). Een weegschaal geeft het gewicht en de prijs weer. Studenten en grootouders met hun kleinkinderen krijgen korting. Volgens de info op de borden aan de muur is de yoghurt mager en bevat zodoende weinig caloriën. Natuurlijk zijn de toppings het gevaarlijkste wat dat betreft.
Voor 2 potjes betalen we iets over € 8,00. De kinderen zijn er holderdebolder van. Ik heb er enkel een nipje van geproefd maar behalve het vullen en het kiezen van de topping zou voor mij de leut eraf zijn. Voor de kinderen duidelijk niet. Ze smullen erop los. Te horen aan de reacties van voorbijgangers is het concept duidelijk niet voldoende gekend. Nieuwschierigheid troef maar niet iedereen neemt de stap ook daadwerkelijk binnen te stappen.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!