Alpro breidt zijn gamma van plantaardige producten verder uit met de lancering van plantaardig ijs. Al meer dan 35 jaar, is het Alpro’s missie om lekkere producten aan te bieden die goed zijn voor mens én planeet. De overstap van frigo naar diepvriezer is een belangrijke stap voor de Europese pionier van plantaardige voedingsproducten. Met de lancering van drie ijssmaken, speelt Alpro in op de groeiende vraag naar meer plantaardig lekkers. Alpro pakt uit met drie geliefde, eigentijdse smaken: kokosnoot, soja vanille en hazelnoot-chocolade. Alpro ijs is gemaakt van de lekkerste plantaardige ingrediënten uit de natuur en bevat 30% minder suikers dan de marktreferenties in ijs.

Met dit assortiment van ijsjes, wil Alpro tegemoet komen aan de groeiende vraag naar gezonde verwenproducten voor elke dag. Vandaag kopen reeds 6 op 10 Belgische gezinnen* plantaardige voeding. Alpro wil iedereen de keuze aanreiken om voor plantaardige producten te kiezen die behalve gezond bovenal ook lekker zijn. Het is Alpro’s missie om een gevarieerd aanbod te creëren voor iedereen, door een ruimer gamma van verrukkelijke plantaardige producten te ontwikkelen. Het ijs past in dat plaatje: Alpro ijs is gemaakt van de lekkerste plantaardige ingrediënten uit de natuur en bevat 30% minder suikers dan de marktreferenties in ijs.

(*Bron: GFK MAT Q2, 2017, household penetration)

De drie smaken zijn elk verkrijgbaar in een 500ml-verpakking, voor een zalig me-time moment. Na een succes in UK, vind je de plantaardige ijsjes van Alpro nu ook in België momenteel bij Delhaize en Carrefour. Vanaf april kan je het assortiment vinden in alle Belgische supermarkten.

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!