Pel de tomaten, verwijder het vruchtvlees, snijd in blokjes.
Schil de aardappelen en snijd in flinterdunne schijfjes.
Schil de pompoen, verwijder de zaadlijsten en zaden en snijd in dunne schijfjes.
Smeer een ovenschotel in met olijfolie en schik er afwisselend de aardappelen en pompoen in.
Kruid iedere laag met peper en zout.
Verdeel er de tomaat over, kruid met peper en zout, giet er olijfolie over.
Laat ca. 60 minuten in de oven (180°C) garen.
Mis onze nieuwsbrief niet!
Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!
U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!
Pin It on Pinterest
Delen
Deel dit recept (bericht) met je vrienden!
Delen
Deel dit bericht met je vrienden!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Ok