Schik afwisselend laagjes aardappel, pompoen en ajuin in een ovenschotel.
Giet wat olijfolie over de groenten.
Doe het potje Pomo e Legumi in een kom.
Vul het potje Pomo e Legumi met water en doe het eveneens in de kom.
Kruid met peper en zout.
Meng alles door elkaar.
Giet nu dit mengsel over de groenten.
Dek de ovenschotel af met zilverpapier.
Zet de schotel 1 uur in een voorverwarmde oven van 180°C.
Mis onze nieuwsbrief niet!
Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!
U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!
Pin It on Pinterest
Delen
Deel dit recept (bericht) met je vrienden!
Delen
Deel dit bericht met je vrienden!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Ok