Porridge

Porridge is een typisch ontbijt uit de Angelsaksische wereld. Havermoutpap, zeg maar. Het recept bestaat vooral uit havervlokken, bekend om hun positieve invloed op het cholesterolgehalte. Je kunt porridge koken of gewoon mengen met wat melk of yoghurt. En afwerken met jouw favorieten: honing, noten, vers fruit…

In de Angelsaksische en Slavische landen is porridge bijzonder populair als ontbijt. Een dagelijkse portie zou onder meer het risico op cardiovasculaire ziekten verminderen, zo bleek uit een onderzoek dat Harvard in 2015 publiceerde. En de kers op de taart? Dankzij de vezels in de haver is dat hongertje halverwege de ochtend verleden tijd.

De porridge van turtle

Waarom kiezen voor porridge van turtle? De porridge zit boordevol smaak. Bovendien is de havermoutpap gebruiksklaar, snel en praktisch. Je hebt keuze uit 6 varianten, waarvan 3 glutenvrije (Classic, Seedy, Fibre, Classic Gluten Free, Superfood Gluten Free en Choco Banana Gluten Free). Alle ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw en zijn gecertificeerd zonder pesticiden of herbiciden. Een portie porridge van turtle bezorgt je een enorme dosis vitamine B1, magnesium en fosfor … Allemaal elementen die je lichaam nodig heeft om zich goed te voelen. Ideaal voor sporters. En omdat porridge volledig plantaardig is, is het ook perfect geschikt voor vegetariërs.

Verkooppunten

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!