• 500 g rapen (geschild)
  • 500 g bloemige aardappelen (geschild)
  • 100 ml volle melk
  • peper, zout, nootmuskaat
  • worcestersaus
  1. Snijd de aardappelen en rapen in kleinere stukken.
  2. Kook ze apart in licht gezouten water in ca. 25 minuten gaar.
  3. Giet de aardappelen en rapen af in een vergiet.
  4. Giet de melk bij de aardappelen kruid met peper, zout, nootmuskaat en plet met een aardappelstamper.
  5. Mix de rapen fijn, voeg een scheutje worcestersaus toe, kruid met peper en zout en meng onder de aardappelpuree.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!