De aandacht voor koffie is exponentieel gegroeid. Koffiebars poppen als paddenstoelen uit de grond. Koffiebranders brengen een authentiek verhaal. Koffieliefhebbers willen weten wat er zich in hun tas afspeelt.  Daarom dit ultieme boek voor zowel coffee lovers als doorwinterde coffee professionals en barista’s met alle nodige info over de smaak en bereidingswijze van de verschillende koffies.
Wat zijn de belangrijkste koffielanden en welke soorten koffiebonen gebruik je waarvoor? Hoe gaat het branden van koffie in zijn werk en wat zijn de gevolgen voor de smaak? Welke vragen stel je aan een koffiehandelaar om je favoriete koffie te vinden? Wat zegt de verpakking van koffie? Hoe kies je koffie en hoe zet je koffie op de juiste manier? Waar drink je de beste koffie, in België, maar ook daarbuiten?
In dit boek komt niet alleen de koffie aan bod maar ook het inzicht en ondernemerschap van Katrien Pauwels zelf. Ze richt zich op duurzaam ondernemen en het opleiden van barista’s. Zo zijn alle medewerkers echte koffiekenners en heeft elke barista de ambacht van het koffiezetten onder de knie.
Katrien Pauwels is zaakvoerder van OR Coffee,een succesvolle Belgische koffiebranderij met oog voor de lokale koffieboer.

Puur Koffie
Katrien Pauwels
ISBN 9789401414937
224 pagina’s Gebonden
€ 34,99

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!