Voor 3 personen

  • 1/2 rode, gele, groene paprika
  • 1 ajuin
  • 1/2 aubergine
  • 1/2 courgette
  • 2 tomaten
  • provençaalse kruiden
  • olijfolie
  • 1 teentje look
  • peper en zout
  1. Kuis de groenten.
  2. Snijd de paprika’s in reepjes.
  3. Snijd halve ringen van de ajuin.
  4. Pel de tomaat, verwijder het vruchtvlees en snij in stukjes.
  5. Versnipper de look.
  6. Snij de courgette en aubergine in schijfjes of stukjes.
  7. Doe een scheutje olijfolie in een grote pan en bak er de groenten in zonder de tomaten.
  8. Voeg look toe en kruid met peper, zout en provençaalse kruiden.
  9. Laat een 5-tal minuten stoven maar schud regelmatig op.
  10. Voeg tomaten toe en laat nog 2 minuten doorwarmen.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!