Recept Boeuf stroganoff – Serveer met rijst, frietjes of pasta.

Voor 3 à 4 personen:

  • 500 g biefstuk in reepjes
  • 1 rode en groene paprika
  • 250 g Parijse champignons (in 4 gesneden)
  • 1/2 ajuin (versnipperd)
  • Wodka
  • paprikapoeder
  • koffielepel tomatenpuree
  • room
  • ½ bouillonblokje (vlees)
  • olijfolie
  • peper en zout
  1. Kruid de biefstuk met peper en zout.
  2. Doe een scheutje olie in een pan, en bak de biefstuk even aan.
  3. Verwijder de biefstuk en zet opzij.
  4. Voeg terug een scheutje olie in de pan en bak de ajuin, paprika en de champignons.
  5. Blus de groenten met een scheutje Wodka.
  6. Voeg een scheut room en tomatenpuree toe.
  7. Kruid met paprikapoeder.
  8. Doe het bouillonblokje in de pan.
  9. Breng de saus aan de kook.
  10. Voeg het vlees toe en warm nog even goed door.

 

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!