Een stukje broodpudding is altijd lekker én een manier om brood te recupereren.
  • 300 g (oud) brood
  • 1/2 liter melk
  • 175 g suiker
  • 100 g rozijnen
  • 3 eieren
  • mespuntje kaneel
  • vuurvaste schotel
  • bakpapier
  1. Breng de melk aan de kook.
  2. Breek het brood in kleine stukken en meng het onder de melk.
  3. Laat een tijdje weken.
  4. Voeg er nu suiker, eieren en kaneel bij.
  5. Mix met de staafmixer. 
  6. Meng er de rozijnen onder.
  7. Bekleed een vuurvaste schotel met bakpapier en stort er het broodmengsel in.
  8. Bak in ca. 45 minuten in een voorverwarmde oven van 180° C.
  9. Laat afkoelen.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!