Voor 4 personen

  • 700 gr gehakt
  • 1 versnippert knoflook teentje
  • 1 blik gepelde tomaten in stukjes (400g)
  • 1 klein blikje tomaten puree (70 g)
  • 80 g mais uit blik
  • 1 blik rode bonen (400g)
  • chilipoeder of tabasco
  • 1 rode paprika
  • 1 ajuin
  • 5 cl water
  • 1 blik rode bonen
  • zout
  • olijfolie

  1. Bak het gehakt in een scheutje olijfolie en prak fijn met een vork.
  2. Voeg gepelde tomaten, tomatenpuree, look en water toe.
  3. kruid met chilipoeder of tabasco naar smaak (opgelet is pikant!).
  4. Laat 20 minuten prutelen.
  5. Kuis ondertussen de ajuin en paprika en snijd in kleine stukjes.
  6. Voeg paprika en ajuin toe en laat nog 5 minuten pruttelen.
  7. Voeg op het laatse de uitgelekte bonen en mais toe en warm nog even door.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!