Giet de olijfolie in een grote pot en kleur het vlees goudbruin aan.
Voeg de groenten toe (behalve de aardappelen) en laat even stoven.
Voeg er de look en komijn bij.
Bestrooi met bloem en paprikapoeder.
Laat even drogen op een zeer laag vuur.
Voeg tomatenpassata, tomatenpuree, suiker, bouillonblokjes, worcestersaus en het water toe.
Laat 60 minuten zachtjes pruttelen maar roer regelmatig om!
Schil de aardappelen en snijd in blokjes.
Voeg de aardappelblokjes toe en laat nog 30 minuten pruttelen.
Mis onze nieuwsbrief niet!
Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!
U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!
Pin It on Pinterest
Delen
Deel dit recept (bericht) met je vrienden!
Delen
Deel dit bericht met je vrienden!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Ok