Deze saus is lekker bij pasta.

½ rode, groene en gele paprika
100 gr kalkoenfilet
25 cl room
Roux
¼ blokje kippenbouillon
beetje olijfolie
Een halve eetlepel paprikapoeder
peper van de molen

Snijdt de paprika’s in dobbelsteentjes, doe dit ook voor de kalkoenfilet, fruit de paprika aan in olijfolie, voeg de room en de paprikapoeder toe en laat 10 minuten zachtjes pruttelen. Fruit ondertussen de blokjes kalkoenfilet aan tot ze juist gaar zijn. Voeg ¼ blokje kippenbouillon bij de saus en bindt ze met een beetje roux. Als laatste de blokjes kalkoenfilet en een draai van de pepermolen. Natuurlijk kan je de kalkoen weglaten of vervangen door kip, scampi’s…

Print Friendly, PDF & Email
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!