• 1 blik (400 g) gepelde tomaten (in blokjes)
  • ½ rode, gele en groene paprika (in blokjes)
  • ½ ajuin (versnipperd)
  • 125 g Parijse champignons (in schijfjes)
  • 2 teentjes look (zeer fijn gesneden)
  • 3 eetlepels olijfolie
  • een (afgestreken) koffielepel Provençaalse kruiden
  • 50 ml droge witte wijn
  • 1 bouillonblokje (kip)
  • peper van de molen
  1. Doe de olijfolie in een pot.
  2. Voeg al de groenten en de Provençaalse kruiden toe.
  3. Laat de groenten een 5-tal minuten stoven (zonder kleuren én onder deksel).
  4. Blus met de witte wijn.
  5. Voeg de gepelde tomaten en de bouillon toe.
  6. Laat een 7-tal minuten zachtjes koken (onder deksel).
  7. Kruid met peper van de molen

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!