Als ik de voorraadkast opruim, kom ik altijd restjes pasta tegen. Dan maak ik een recept met restjes pasta zoals deze. Zorg wel dat je de verschillende pasta’s op de juiste tijd kookt. Je zal denkelijk bepaalde pasta’s wat later moeten toevoegen.

  • 350 g restjes pasta
  • Een 6-tal hotdogworsten of zwanworstjes (in schijfjes)
  • 1 wortel (in schijfjes)
  • 1 ajuin (versnipperd)
  • 200 g Parijse champignons (in schijfjes)
  • 2 blikjes tomatenpuree
  • 250 ml water
  • bouillonblokje (groenten – Knorr)
  • ½ koffielepel gedroogde oregano
  • 1 koffielepel paprikapoeder
  • olijfolie
  • gemalen Emmentaler
  1. Doe een scheutje olijfolie in een pot.
  2. Voeg de ajuin, wortelen en champignons toe.
  3. Stoof 10 minuten op een matig vuur.
  4. Voeg de tomatenpuree, water, kruiden en het ½ bouillonblokje toe.
  5. Laat 15 minuten zachtjes pruttelen onder deksel.
  6. Roer af en toe om.
  7. Voeg de worstschijfjes toe en warm de saus nog even goed door.
  8. Kook de pasta, zoals aangegeven op de verpakking.
  9. Giet de pasta af doe ze terug in de pot.
  10. Meng er de saus onder.
  11. Serveer met gemalen Emmentaler.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!