Ons verblijf in het Club Med resort in Sinai Bay was top! Vanaf de ontvangst, de kamers, het eten, de sport-en animatieactiviteiten, de uitzichten tot het vertrek. Het personeel is zeer vriendelijk en staat je bij met raad en daad. Tijdens ons verblijf was er eveneens een nederlandstalige G.O. werkzaam bij de receptie. De interim chef du village Julien heeft zijn taak met bravoure volbracht.
Je kan kiezen om alleen of in groep deel te nemen aan sport en ontspanning. Heb je zin om met twee te gaan snorkelen? Dat kan! Wil je in groep initiatielessen volgen? Dat kan ook. De keuze is aan jou. Ook indien je zoekt naar privacy en rust kan dat zeker en vast. Niemand die je dwingt of forceert in de ene of de andere richting. Het eten is overheerlijk. Ook een dikke pluim voor de pasta-chef en de chef patissier en zijn team. De buffetten zijn rijkelijk voorzien van allerlei lekkers, met chefs die à la minute de heerlijkste gerechten boven toveren. De keuze is overweldigend. Ook lunchen in het restaurant El Qitun is onvergetelijk! Zicht op de Rode Zee, romantisch kader, infinity bad voor een duik als het te warm wordt en lekker eten in de buitenlucht met een glaasje rosé. Ook al de moeite die gedaan werd door het personeel voor een white diner rondom het zwembad was een avond om niet te vergeten. Alle chefs stonden buiten te koken: kreeft, scampi’s, BBQ, pasta, salades, desserten-buffet,…
Excursies binnen de Sinai konden tijdens ons verblijf niet omwille van veiligheidsoverwegingen. Kleine teleurstelling omdat we zo het St Catharinaklooster niet konden bezoeken. Maar we zijn blij dat Club Med die verantwoordelijkheid neemt en niet zijn gasten willens nillens de baan opstuurt.
We schreven wel in voor een snorkeltrip met de Club Med boot….Een aanrader: je ziet Club Med aan je voorbij schuiven aan de oever. Adembenemend mooi. En ook de onderwaterwerld met koralen en exotische vissen zijn de moeite waard.
Op het strand zagen we regelmatig de driekoningen op hun dromedarissen passeren. Daar kan je toch alleen maar over dromen?
De kamers zijn ruim met apart toilet en douche. Wij hadden een kamer op de eerste verdieping met terras én zicht op de Rode Zee. De warmte (meer dan 40 °C) is draaglijk omwille van de airco op de kamer, de verschillende bars en de drankfonteinen op het strand. Ook de diverse zwembaden dienen regelmatig als afkoeling. Wij komen nog terug, dat staat vast!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!