Via The Insiders testen we de vleesalternatieven van Garden Gourmet.
In onze blogpost van 2 weken geleden keken we al uit naar deze test en meer specifiek naar de mogelijkheden in combinatie met de BBQ. Gisteren namen we de proef op de som en bakten de burgers deluxe en enkele groenteburgers. Het zonnige weer was even van de partij dus het was nu of nooit!
De kinderen zijn op de hoogte van het feit dat we een vleesalternatief proberen en kijken er erg naar uit.
Eerst komen de burgers deluxe aan de beurt: deze burgers zien eruit als ‘echte’ hamburgers. Zou ik niet op de hoogte geweest zijn van het feit dat het hier om een vleesalternatief gaat, zou ik het verschil niet geproefd hebben. Het bakken op de BBQ is in een mum van tijd gebeurd. De smaak is lekker. Bijkruiden hebben we niet gedaan en is ook niet nodig.
Daarna zijn de groenteburgers aan de beurt. Hier is het op zicht duidelijk dat het om een vleesalternatief gaat. Zoals de website Garden Gourmet vermeld: “De groenteburger bevat meer dan 60% groenten zoals worteltjes, doperwtjes, maïs, aardappel en ui”. En dit zie je ook duidelijk op je bord. De smaak is verrassend. Voor de kinderen een leuk alternatief voor het verplichte nummer van de groentjes op hun bord. Wij serveren de burgers met een koude aardappelsalade en tomaten-komkommersalade.
De aanschaf van dit vleesalternatief is voor herhaling vatbaar…
Op de website is meer uitleg over de producten en recepten terug te vinden. Je kan je eveneens inschrijven voor de nieuwsbrief. Garden Gourmet is alleen te koop bij Delhaize.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!