Review Ramada Plaza Liège City Center

Ramada Plaza Liège City Center

Luik bezoeken deden we nog nooit. Mijn ouders en schoonouders komen steeds vol enthousiasme van de stad terug. Gecombineerd met de uitnodiging voor de VIP opening Terrazza Martini vorige week, vinden we dit een uitgelezen kans de stad te verkennen. Dat doen we uitgebreid met de kinderen. De stad leent zich uitstekend voor een winkeldagje (en graag ook meer dan één). Daarnaast biedt het verscheidene musea, restaurants, wandelwegen, parken,…. Voor ons zeker de moeite voor langere tijd terug te keren.

Uitzicht op de Maas

Overnachten doen we in het Ramada Plaza Liège. Dit 4-sterren-hotel ligt op wandelafstand (15 min.) van het centrum en biedt uitzicht op de Maas. Het kader is speciaal te noemen, met name een 17de-eeuws gerenoveerd klooster. Bij de hoofdingang merk je dit niet onmiddellijk maar verder lopend naar de tuin met terras des te meer. De inkomhal is indrukwekkend. Aan de receptie worden we vakkundig begeleid (in het Nederlands) en wegwijs gemaakt over de mogelijkheden tot parkeren, ontbijttijden en openingsuren van de bar. Onze kamer ligt op de 6de verdieping en kijkt uit op de Maas. Jammer, maar ook begrijpelijk om ongevallen te voorkomen, kunnen we het raam niet volledig open schuiven om ten volle van het uitzicht te genieten.De familiekamer is ruim en van alle gemakken voorzien: water, theefaciliteiten, WIFI, airco, grote badkamer met bad, kluisje, kast, TV, bureel en salon. Voor de kinderen is een zetelbed opgemaakt. Volgens de kinderen (10j en 15j) perfecte matras en groot genoeg om beide in te slapen.

  
Review Ramada Plaza Liège City Center

Zomeravond

Het is een mooie zomeravond en om de dag af te sluiten nemen we ’s avonds nog een ijsje op het terras beneden. Het is er rustig vertoeven en in een aangenaam kader vertoeven. Het ontbijt wordt geserveerd op de 1ste verdieping van het hotel. De ontbijtzaal is ruim en de gewelven katapulteren je in de tijd. Enkele buffetten staan ter beschikking: warme bereidingen (worstjes, spek en ei), vers fruit, charcuterie en een groot assortiment brood en koeken. Wij komen met veel plezier terug.
Troeven voor ons zijn de familiekamers, tuin met terras, WIFI, de klantvriendelijkheid van al het personeel, het uitgebreide ontbijtbuffet en de parking aan het hotel (€ 10,00/dag).

Meer informatie
Ramada Plaza Liège City Center | Quai Saint-Leonard 36 4000 Luik | +32 (0)4 228 81 11 | info@ramadaplaza-liege.com
Onze highlights in Luik
Place Saint-Lambert | Station Guillemins | Kathedraal Sint-Paulus | Brasserie Au Point de Vue

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!