Voor 2 à 3 personen:

  • 1 bussel groene asperges
  • 100 g rijst
  • boter
  • zout
  1. Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Laat volledig afkoelen.
  3. Breek het achterste stukje van de asperges af en was de asperges.
  4. Zet een kookpot op het vuur met ruim gezouten water.
  5. Breng aan de kook.
  6. Kook de asperges in ca. 6 minuten, verfris ze onmiddellijk onder koud stromend water, of nog beter leg ze in ijswater.
  7. Laat ze uitlekken in een vergiet.
  8. Smelt een klontje boter in een pan, warm er de rijst in op.
  9. Voeg de asperges toe.
  10. Kruid met zout en warm nog even goed door.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!