voor 3 personen:

  • 220 g rijst
  • 600 ml water
  • 200 g oesterzwammen 
  • zout
  • arachideolie
  1. Kook de rijst met het water.
  2. Kijk op de verpakking voor de kooktijd.
  3. Als de rijst gaar is, laat je de rijst een uurtje rusten.
  4. Maak de oesterzwammen mooi met een borsteltje of spoel ze even af onder de kraan.
  5. Snij de oesterzwammen in kleine stukjes.
  6. Doe een scheutje arachideolie in een pan en bak de oesterzwammen.
  7. Kruid met zout.
  8. Voeg de rijst toe en warm alles goed door.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!