Dit is zo goed als een roerei “Magda”. Maar daar zit ook gemalen kaas in en voor dit gerechtje combineert dat niet mooi vind ik. Ik laat de gemalen kaas dus weg. Ik heb voor de tuinkruiden bieslook, peterselie en een blaadje basilicum gebruikt.

Voorgerecht voor 1 persoon:

-2 eieren
-1/4 theelepel mosterd
– een eetlepel fijngehakte tuinkruiden
– zout en peper
– klontje boter

Kluts de eieren met de kruiden, mosterd, zout en peper en smelt een klontje boter in een koekenpan. Giet het eimengsel in de pan en roer de eieren met een houten spatel juist gaar. Serveer eventueel op een toastje.

Tip

Roereieren maak je best met een spatel en liever niet met een klopper.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!