Voor 2-3 personen:

  • 700 g bloemige aardappelen
  • ca. 100 g mascarpone
  • 1 eetlepel bieslook (fijngesnipperd)
  • peper en zout
  1. Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
  2. Kook de aardappelen in licht gezouten water gaar.
  3. Giet de aardappelen af in een vergiet.
  4. Doe de aardappelen terug in de pot.
  5. Plet ze tot puree met een aardappelstamper.
  6. Meng er de mascarpone en de bieslook onder.
  7. Breng op smaak met peper en zout.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!