Iedere dag een ijsje oplepelen, zonder gevolgen voor de lijn? 
Dat moet kunnen, dachten Peter De Jaeger en Tifanny Christiaens van het jonge, Belgische Just Ice. Het bedrijf ging aan de slag met het zoethoudende plantje stevia en slaagde er glansrijk in om heerlijk roomijs op de markt te brengen dat niet alleen lekker smaakt maar bovendien ook nog eens gezond is! Dankzij Ice Crime geniet je deze zomer voortaan zonder schuldgevoel van een lekker ijsje zonder toegevoegde suikers.
Met de zomer die voor de deur staat, trakteren we onszelf en de kinderen al wat vaker op een ijsje. Als nieuwkomer op de Belgische roomijsmarkt staat Just Ice garant voor ambachtelijk en heerlijk smeuïg kwaliteitsroomijs dat de harten van groot en klein gegarandeerd sneller zal doen slaan. Het bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel en zorgt voor een frisse wind in de roomijsmarkt door unieke concepten en exclusieve smaken aan te bieden. Zo produceerde Just Ice reeds lactosevrij roomijs, roomijs op basis van Filliers jenever en sorbet op basis van fruitbieren van de alom gekende Lindemans brouwerij. Onder de merknaam Ice Crime lanceert het bedrijf deze maand ook ijs met zoetstof uit stevia waarvan je naar hartenlust kan smullen zonder schuldgevoel.
‘Wow, they killed the sugar!’ Zo staat het te lezen op de kleurrijke verpakking van Ice Crime. De leuke verpakking en de Engelse slogan zijn echter niet het enige dat opvalt bij Ice Crime. Op iedere doos staat vol trots vermeld dat het ijs geproduceerd werd met zoetstoffen uit stevia, waardoor het niet alleen beter is voor de lijn maar ook voor de tanden. Ook diabetici kunnen van dit heerlijk smeuïg roomijs genieten. Met Ice Crime speelt Just Ice in op de heersende trend van gezonde voeding alsook de minimalisatie van het gebruik van toegevoegde suikers in voedingswaren. Ice Crime biedt enkel het allerbeste van roomijs. Zo wordt het ijs bereid met door hen nauwkeurig geselecteerde natuurlijke ingrediënten, zoals verse aardbeien en echte chocolade – alleen de suiker wordt weggelaten. Dit zorgt er voor dat het roomijs niets inboet op vlak van kwaliteit en smaak terwijl de energetische waarde wel maar liefst veertig procent lager ligt dan bij traditioneel roomijs met klassieke suikers!
Ice Crime is vanaf april te koop bij Delhaize in 1 literformaat in smaak vanille. Advies verkoopprijs 1l Ice Crime: € 3,99.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!