S.Pellegrino limited edition

Het wereldberoemde sprankelende water, S.Pellegrino, staat synoniem met gourmet food. Jaarlijks brengt het een hommage aan zijn thuisland Italië dankzij een limited edition-fles die Italiaanse iconen in de kijker zet. Zo was er eerder al een Missoni-, Bulgari-, Pavarotti- en Ducatifles.

Trotse ambassadeurs

Samen met het gerenommeerde tijdschrift Vogue Italia, brengt het deze keer wereld-wijd een ode aan de Italiaanse style & art of living: de combinatie van food & fashion. Met deze limited edition Vogue Italia fles (75 cl), vieren beide italiaanse merken hun samenwerking eerder dit jaar rond de wedstrijd Young Chef 2015. Hiervoor gingen ze als trotse ambassadeurs van food & fashion op zoek naar de meest getalenteerde jonge schefs en fashion designers ter wereld.

S.Pellegrino
S.Pellegrino is een icoon voor stijl en verfijning op de beste tafels ter wereld. Het mineraalwater is afkomstig van een thermale bron in het hart van de Orobische Alpen in Italië. Al in de dertiende eeuw waren de eigenschappen van dit water bekend. Zelfs Leonardo da Vinci bezocht de bronnen. Eind jaren 1800 vormden de thermen van San Pellegrino een populaire toeristische trekpleister. De vraag naar het water steeg en daarom werd in 1899 voor het eerst het water gebotteld. Het bedrijf Sanpellegrino was geboren. Vandaag staat het water in meer dan honderd landen voor lekker eten, Italiaanse finesse en het goede leven.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!