S.Pellegrino Young Chef 2016

S.Pellegrino Young Chef 2016

S.Pellegrino, het wereldberoemde Italiaanse spuitwater, gaat ook in 2016 op zoek naar de beste jonge chef ter wereld. Na het grote succes van de eerste #SPYoungChef in 2015, waar het merk zo’n 3.000 inschrijvingen mocht ontvangen, kunnen professionele chefs ook dit jaar deelnemen aan de culinaire wedstrijd. Hierbij een warme oproep om Belgische jonge chefs enthousiast te maken voor deze unieke kans.

Voor het unieke initiatief zal de wereld net zoals vorig jaar in 20 gebieden worden verdeeld. Zo’n 100 regionale jurerende topchefs, 20 jonge finalisten, 20 mentor chefs en een selecte groep van zeven jurerende chefs tijdens de grote finale; ze weerspiegelen de sterke interesse van het merk om opkomend culinair talent te ondersteunen.

Winnaar S.Pellegrino Young Chef 2015 award

De Ierse chef-kok Mark Moriarty, winnaar van de 2015-editie, blikt positief terug op de ervaring:

Ik was trots en vereerd om door S.Pellegrino tot Young Chef 2015 benoemd te worden. Het was een onvergetelijke ervaring. Ik kreeg de kans om zo veel fantastische koks te ontmoeten en de benoeming zal een ongelofelijk verschil maken voor de rest van mijn carrière als chef. Mark Moriarty

De zeven wijzen

Nieuw dit jaar is het panel van zeven juryleden, the Seven Sages. Deze jury zal tijdens de grote finale in Milaan verantwoordelijk zijn voor de keuze van de meest getalenteerde jonge chef ter wereld.
De jury bestaat uit grote gerenommeerde culinaire talenten zoals David Higgs, Carlo Cracco, Gaggan Anand, Elena Arzak, Mauro Colagreco, Wylie Dufresne en Roberta Sudbrack.

meer info: www.finedininglovers.com

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!